Yupyork Kft.  |  Üzlet: 6724 Szeged, Csongrádi sgt. 22.  |  Tel/Fax: +36 62 409 299  |  Mobil: +36 30 349 3931  |  E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.
BejelentkezésDACẶ AVEŢI INTERBẶRI, SAU VẶ PUTEM AJUTA, VẶ STẶM LA DISPOZIŢIE ÎN LIMBA ROMẶNẶ PE TELEFONUL: +36 30 228 2220

Keresés gyártó alapján:

Hiba
  • Hiba történt a forrásadatok betöltésekor.
MIKA-6E.V váltószelepes mini kazán

Technorgáz MIKA-6E.V váltószelepes mini kazán

3,5–6,0 kW, váltószelepes, konvektor helyére felszerelhető
Technorgáz

Gázkazán

Teljesítmény: 3.5 - 6 kW kW
Füstgáz elvezetés: parapetes
Típus: váltószelepes fali gázkazán
Hatásfok: 90.5 %
Funkció: váltószelepes
Elektromos védettség: Ipx5D
Autómatikus fagyvédelem: Nem
Hidraulikus szerelvénycsoport: -
Meleg víz parancsra: Igen
Hőcserélő típusa: bitermikus
Folyamatos lángmoduláció: Nem
Beépített füstgáz / levegő mérőcsonk: Nem
LCD kijelző: Nem
Beépített motoros váltószelep: Igen

MIKA-6E.V váltószelepes mini kazán:

fűtés és melegvíz

Mini cirkónk (váltószelepes verzió – MIKA-6E.V) a fűtés mellett meleg víz ellátásra is alkalmas.

A készülék 6 kW-os teljesítménye nem alkalmas átfolyós rendszerű vízmelegítő működtetésére, ezért ilyen esetekben indirekt tároló felszerelését javasoljuk. Kinézetre a villanybojlerre hasonlító tartály belsejében réz hőcserélő működik, ezen keresztül történik a hőátadás.

Egy 80-100 l-es tartály teljes felfűtési ideje hőfoktól és típustól függően 40-80 perc. Léteznek olyan típusok is, amelyekben a hőcserélő mellett megtalálható az elektromos betét is, így igény szerint elektromos bojlerként is tud funkcionálni. Ennek főleg nyári időszakban van jelentősége, hiszen a nagy melegben zavaró lehet készülékünk 0,5 kW-os hő leadása is.

A meleg víz ellátás elsőbbséget élvez, a 40-80 perces fűtéskiesés azonban nem számottevő.

A készülék fázis érzékeny, ezért a fázis a dugvilla baloldali érintkezőjére került bekötésre a behelyezés irányából nézve. Kérjük a hálózati aljzatot is így kötni és megjelölni.

A szoba termosztátot a kötődoboz oldalán kivezetett rövidzár (szoba-termosztát jelölésű hurok) helyére kell kötni. A bojler-termosztát bekapcsolása esetén a váltószelep átvált és a készüléket indítja a szoba-termosztát állásától függetlenül. A meleg víz felfűtési funkció befejeztével az eredeti állapot visszarendeződik.

            

Hírek Szegeden, Csongrád megyében