Yupyork Kft.  |  Üzlet: 6724 Szeged, Csongrádi sgt. 22.  |  Tel/Fax: +36 62 409 299  |  Mobil: +36 30 349 3931  |  E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.
BejelentkezésDACẶ AVEŢI INTERBẶRI, SAU VẶ PUTEM AJUTA, VẶ STẶM LA DISPOZIŢIE ÎN LIMBA ROMẶNẶ PE TELEFONUL: +36 30 228 2220
Hiba
  • Hiba történt a forrásadatok betöltésekor.

Bemutatkozás

Üdvözöljük a Csongi Fűtéstechnika honlapján!


Cégünk közel 10 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött kettős célt tűzött ki maga elé, amikor két éve életre hívta a Csongi Fűtéstechnika szaküzletet:

  • Elsődleges célunk olyan kiváló minőségű épületgépészeti termékek, készülékek forgalmazása mely az Ön és Családja kényelmét szolgálja hosszútávon, biztonságosan, megbízhatóan. Ügyfeleink jogos elvárása, hogy az új építésű ingatlanok esetében vagy akár a felújítás során alkalmazott, beépítésre kerülő eszközök és szerelvények időtállóak és megbízhatóak legyenek, hisz többségük szinte egy életre vagy minimálisan is évtizedekre szóló ( és nem olcsó ) beruházások részét képezik !
  • Másodsorban ugyan, de kiemelt fontsággal bír számunkra, hogy ügyfeleinknek teljes körű, sokrétű szakmai tájékoztatást nyújtsunk. Nem lehet mindenki gépész mérnök, nem lehet mindenki évtizedes szakmai tapasztalatokkal bíró fűtésszerelő, nem ismerheti mindenki a legújabb ( és nem minden esetben a legdrágább ) technológiákat! És ez így is van rendjén! Mégis Önnek kell döntenie, hogy a leendő otthonában milyen fűtési technológiákat, milyen komplett épületgépészeti berendezéseket, eszközöket szeretne alkalmazni, üzemeltetni. Mi ehhez a döntéséhez szeretnénk segítséget nyújtani szakmai tanácsokkal, alternatívák felvázolásával, hosszútávon is továbbfejleszthető komplex rendszerek megtervezésével.

Tesszük ezt örömmel, szakmai szeretettel, hogy Ön valóban azt az otthon melegét kapja majd, amit Önmaga és Családja számára biztosítani szeretne!

  • Árukínálatunk mellett ügyfeleink minél szélesebkörű kiszolgálása is célunk, kérjük tekintse meg ingyenes szolgáltatásaink listáját a Szolgáltatásaink menüpont alatt.
  • Honlapunkon folyamatosan tájékozódhat az épp aktuális akcióinkról, a kedvezményes áru termékek listájáról.
  • Az Ötletek, tanácsok rovatban igyekszünk bemutatni az új termékeinket, információkat, tanácsokat adni az új technológiákkal kapcsolatban illetve igyekszünk gépészettel kapcsolatos érdekességeket megosztani az olvasóval.
  • Ha kérdése, véleménye van honlapunkkal vagy akár termékekkel,  egyéb információkkal kapcsolatban, vagy valamilyen terméket keres,  kérjük írjon nekünk a Vendégkönyv-ben, és mi igyekszünk mihamarabb megválaszolni kérdéseit.

Amennyiben folyamatosan szeretne tájékozódni az aktuális akcióinkról, a legújabb termékekről és technológiákról kérjük regisztráljon Hírlevelünk-re, biztosítsa be magát, hogy ne maradjon le semmiről .

A forgalmazott termékeink listáját folyamatosan bővítjük, fejlesztjük, hogy Önnek legközelebb is tudjunk újdonsággal szolgálni, amikor a honlapunkra látogat !

További jó böngészést és szép napot kíván a Csongi Fűtéstechnika csapata!

            

Hírek Szegeden, Csongrád megyében